Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Oana Roman A Slabit

Oana Roman A Slabit. Am fost şi mai agitată şi probabil că de aceea am mai slăbit. Oana roman a fost invitată în platoul emisiunii sinteza zilei, de la antena 3, unde a vorbit, cu sinceritate, despre drama atâtor ani cât a fost oana roman spune că acum este mulțumită, nu arată ca un fotomodel, dar simte că este în echilibru cu noua siluetă. Vedeta a declarat pentru ziarul click ca a dat usor jos kilogramele recuperarea e reusita. Când se uită în oglindă are senzația de multe ori că vede. Mănânc o dată pe zi şi atunci fără poftă.

Pe lângă dietă, oana roman a continuat și cu procedurile corpoale, și a reușit să slăbească destul de multe kilograme. Oana roman a slăbit peste 10 kilograme în anul 2020, iar acest lucru se vede cu ochiul liber în imaginile postate online de vedetă. Fiica fostului premier spune că nu a făcut nimic special şi că totul a venit de la sine. Oana roman se lauda ca a reusit sa scape de 20 de kilograme in numai trei luni. Vedeta a declarat pentru ziarul click ca a dat usor jos kilogramele recuperarea e reusita.

Oana Roman A Slăbit Fără Operaţie Viaţa Liberă Galaţi
Oana Roman A Slăbit Fără Operaţie Viaţa Liberă Galaţi Source from : https://www.viata-libera.ro/magazin/83083-oana-roman-a-slabit-fara-operatie
In anul 2008, oana roman a slabit enorm, vedeta afisand la nunta fotbalistului cristi chivu o silueta de nerecunoscut. Vedeta a fost asupru criticată pentru trupul ei și a stârnit numeroase bancuri în mediul online pe baza kilogramelor în plus pe care le în ultimele luni, oana roman a slăbit aproximativ 10 kilograme. Cu multă ambiție și determinare, vedeta a reușit să aibă cinci măsuri în minus la haine și să scape de. Oana roman a slăbit spectaculos. După ce a fost criticată pentru kilogramele în plus, oana roman a făcut o schimbare uimitoare.

Oana roman se lauda ca a reusit sa scape de 20 de kilograme in numai trei luni.

Chiar daca are o fetita mica, are mare grija de viata sa de cuplu. Master degree in public relations @sorbonne_univ lifestyle influencer mother of @iamisabelaroman www.oanaroman.ro. Rezultatele se văd, dar soția lui marius elisei nu are de gând să se oprească aici. Oana roman a uimit pe toată lumea cu forma ei fizică de invidiat. Din cauza problemelor de sanatate, oana a slabit aproximativ 20 de kilograme, iar transformarea este vizibila.

Fiica fostului premier al româniei, petre roman, ne uimește cu fiecare fotografie pe care o postează pe rețelele oana roman, o cu totul altă femeie acum. Oana roman nu a avut niciodată o siluetă trasă prin inel și a dus o luptă continuă cu kilogramele în plus. Vreau sa împărtășesc cu voi bucuria mea. Oana roman spune că a slăbit, motiv pentru care poartă ţinute din ce în ce mai îndrăzneţe. Mă tot întreabă lumea ce tot fac de slăbesc.

Primele Imagini Cu Oana Roman După Ce A Slăbit Spectaculos Cum S A Pozat Vedeta La Piscină
Primele Imagini Cu Oana Roman După Ce A Slăbit Spectaculos Cum S A Pozat Vedeta La Piscină Source from : https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/primele-imagini-cu-oana-roman-dupa-ce-a-slabit-spectaculos-cum-sa-pozat-vedeta-la-piscina-230975.html
Când se uită în oglindă are senzația de multe ori că vede. Oana roman a surprins pe toată lumea după ce a slăbit căteva kilograme. Vedeta a fost asupru criticată pentru trupul ei și a stârnit numeroase bancuri în mediul online pe baza kilogramelor în plus pe care le în ultimele luni, oana roman a slăbit aproximativ 10 kilograme. Cu multă ambiție și determinare, vedeta a reușit să aibă cinci măsuri în minus la haine și să scape de. Rezultatele se văd, dar soția lui marius elisei nu are de gând să se oprească aici.

„mândră de noua mea siluetă a scris oana.

Fiica fostului premier spune că nu a făcut nimic special şi că totul a venit de la sine. Când se uită în oglindă are senzația de multe ori că vede. Vedeta nu se oprește aici și este decisă să ajungă. Oana roman nu a avut niciodată o siluetă trasă prin inel și a dus o luptă continuă cu kilogramele în plus. Oana roman (39 de ani) a fost o apariție spectaculoasă la petrecerea de doi ani a postului de televiziune antena stars.

Oana roman, transformare incredibilă:am slăbit cinci măsuri față de anul trecut. Nu vrea să treacă la extreme, mai ales. Oana roman a fost invitată în platoul emisiunii sinteza zilei, de la antena 3, unde a vorbit, cu sinceritate, despre drama atâtor ani cât a fost oana roman spune că acum este mulțumită, nu arată ca un fotomodel, dar simte că este în echilibru cu noua siluetă. Oana roman (39 de ani) a fost o apariție spectaculoasă la petrecerea de doi ani a postului de televiziune antena stars. Oana roman a slăbit enorm și arată senzațional.

Oana Roman Imagine Incredibilă Cum Arată In Colanți După Ce A Slăbit 20 De Kilograme Totul Despre Vedete Desprevedete Ro
Oana Roman Imagine Incredibilă Cum Arată In Colanți După Ce A Slăbit 20 De Kilograme Totul Despre Vedete Desprevedete Ro Source from : https://desprevedete.ro/oana-roman-imagine-incredibila-cum-arata-in-colanti-dupa-ce-a-slabit-20-de-kilograme.html
Oana roman a surprins pe toată lumea după ce a slăbit căteva kilograme. Vedeta a fost asupru criticată pentru trupul ei și a stârnit numeroase bancuri în mediul online pe baza kilogramelor în plus pe care le în ultimele luni, oana roman a slăbit aproximativ 10 kilograme. Și mai incredibil este faptul că nu a apelat nici la bisturiu, nici la ajutorul unui nutriționist. După ce a fost criticată pentru kilogramele în plus, oana roman a făcut o schimbare uimitoare. In anul 2008, oana roman a slabit enorm, vedeta afisand la nunta fotbalistului cristi chivu o silueta de nerecunoscut.

Rezultatele se văd, dar soția lui marius elisei nu are de gând să se oprească aici.

A trebuit sa fac fata situatiei, am invatat ca nu trebuie sa. Oana roman a slăbit dramatic și arată mai bine ca niciodată. Oana roman a slăbit enorm și arată senzațional. Oana roman, transformare incredibilă:am slăbit cinci măsuri față de anul trecut. Rezultatele se văd, dar soția lui marius elisei nu are de gând să se oprească aici.

Posting Komentar untuk "Oana Roman A Slabit"