Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cel Mai Mare Vas De Croaziera Din Lume

Cel Mai Mare Vas De Croaziera Din Lume

Un echipaj de de 2.384 de persoane are în grijă cel mai mare vas de croazieră din lume, giganticul allure of the seas, operat de compania pachebotul se ridică la o înălțime de 72 de metri deasupra mării. Oasis of the seas are la bord un.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Croazierele vor începe din luna mai, dacă nu vor fi detectate probleme de funcționare. Se mandreste, de asemenea, cu cel mai inalt tobogan de pe un vas de croaziera. Allure of the seas măsoară 72 de metri în înălţime şi are dimensiunile a patru terenuri de fotbal.

Top Cele Mai Mari 10 Nave Maritime Din Lume Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=gum2XFLYLmY
După o primă croazieră inaugurală, în este un adevărat oraş plutitor, care poate primi, pe lângă cei 2.100 de membri ai echipajului, 6.360 de pasageri. Cel mai tare dans din lume. Spania, unde se va află portul său de bază.

În plus, pachebotul se mândrește și cu cel mai înalt tobogan de pe un vas de croazieră, care se întinde pe zece etaje.

În plus, pachebotul se mândrește și cu cel mai înalt tobogan de pe un vas de croazieră, care se întinde pe zece etaje. Simfonia mărilor a costat aproape un miliard și jumătate de dolari, are o lungime de 362 de compania dispune de o flotă de 25 de nave uriașe de croazieră. Simfonia mărilor are un total de optsprezece punți și deține, la bord, spațiu suficient pentru mai mult de 8000 de persoane.

După o primă croazieră inaugurală, în este un adevărat oraş plutitor, care poate primi, pe lângă cei 2.100 de membri ai echipajului, 6.360 de pasageri. .mai mare vas de croazieră din lume, care a primit numele harmony of the seas/armonia mărilor, a sosit în marea britanie, la southampton, de unde va vasul are o capacitate de 5.479 de pasageri, cu un maxim de 6.780 de pasageri, în cele 2.747 de camere disponibile. Harmony of the seas este a treia navă din portofoliul companiei.

Freerunneri La Bordul Celui Mai Mare Vas De Croaziera Din Lume Harmony Of The Seas Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=pQszljPzI30
Datorită mărimii sale, a fost poreclit orașul plutitor. Royal caribbean a anunțat că va lansa în aprilie 2018 cel mai mare vas de croazieră, symphony of the seas. Top 10 cele mai periculoase poduri din lume!

Oasis of the seas are la bord un.

Nu este doar cel mai mare vas de. Cel mai mare vas de croazieră din lume va fi lansat în 2016. Acoperișul din sticlă destinată zonei ocazional situate trei etaje de mai jos.

In 22 mai va parasi si portul britanic cu destinatia barcelona, de unde va face plimbari de cate o saptamana pe mediterana. Royal caribbean a anunțat că va lansa în aprilie 2018 cel mai mare vas de croazieră, symphony of the seas. Se mandreste, de asemenea, cu cel mai inalt tobogan de pe un vas de croaziera.

Cum Arată Cel Mai Mare Vas De Croazieră Din Lume Video
vizitati articolul complet aici : https://www.businessmagazin.ro/video/cum-arata-cel-mai-mare-vas-de-croaziera-din-lume-video-17544456
Vasul va putea găzdui în jur de 6.000 de pasageri, în cele 2.747 de camere disponibile. Are 22 de restaurante, 24 de piscine, un parc acvatic, un teren de baschet, un patinoar și un parc central. Harmony of the seas are o greutate de 230.000 de tone, 16 punți, peste 360 de metri lungime și poate transporta 8.000 de pasageri și membri ai echipajului.

Cea mai mare navă de croazieră din lume, oaza mărilor, a ajuns în southampton.

Pe vas se regăsesc 23 de. Simfonia mărilor a plecat spre proprietarul sau: Allure of the seas măsoară 72 de metri în înălţime şi are dimensiunile a patru terenuri de fotbal.

Posting Komentar untuk "Cel Mai Mare Vas De Croaziera Din Lume"