Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Greva La Metrou Noiembrie 2018

Greva La Metrou Noiembrie 2018

Mii de oameni sunt afectați. Sindicaliștii de la metrou amenință din nou cu greva generală.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Luni, 12 noiembrie 2018, 13:26 actualizat luni, 12 noiembrie 2018, 13 grevă de avertisment la metrou, joi dimineață, urmată de o grevă generală pe tot parcursul zilei, este anunțul sindicaliștilor, după ce negocierile cu. Metrorex a anunțat, iar greva de la metrou rămâne stabilită. În ce interval orar nu vor circula joi, 15 grevă la metrou!

Greva De La Metrou Ilegală Cine Vrea Să Oprească Demersul Angajaților Metrorex
vizitati articolul complet aici : https://playtech.ro/stiri/metrorex-greva-nelegala-2595
Ion rădoi, preşedintele uniunii sindicatelor libere din metrou, a declarat că angajaţii vor fi în grevă de avertisment joi, 15 noiembrie 2018, pentru. Luni, 12 noiembrie 2018, 13:26 actualizat luni, 12 noiembrie 2018, 13 grevă de avertisment la metrou, joi dimineață, urmată de o grevă generală pe tot parcursul zilei, este anunțul sindicaliștilor, după ce negocierile cu. Grevă la metrou, joi dimineață.

Greva asta are 2 scopuri:

Care sunt orele la care niciun tren nu va circula. Sindicaliștii amenință că vor intra în grevă generală la metrou, pe 10, 11 și 12 decembrie, între orele 4 și 16:00. Stb a anuntat în urma cu câteva minute ca se solidarizeaza cu angajatii de la metrou si declanseaza protestele.

În ce interval orar nu vor circula joi, 15 grevă la metrou! Greva la metrou organizată joi, 15 noiembrie, a fost declarată nelegală de către tribunalul bucurești, a transmis metrorex. Luni, 12 noiembrie 2018, 13:26 actualizat luni, 12 noiembrie 2018, 13 grevă de avertisment la metrou, joi dimineață, urmată de o grevă generală pe tot parcursul zilei, este anunțul sindicaliștilor, după ce negocierile cu.

Greva De Avertisment De La Metrou A Fost Anulată De Instanţă Sindicalist Greva Generală Merge Inainte
vizitati articolul complet aici : https://adevarul.ro/news/eveniment/greva-metrou-fost-anulata-instanta-1_5bf271f5df52022f7599bbbb/index.html
324/16.11.2018, inregistrata la metrorex sub nr. Articole publicate cu eticheta greva metrou. Această grevă nu este pentru bunăstarea angajaților metrorex, ci pentru conservarea privilegiilor comercianților de la metrou, a mai spus ministrul consiliul general al uniunii sindicatului liber din metrou a anunţat, în 12 noiembrie, că a respins ultima ofertă de creştere salarială înaintată de.

Sindicaliștii amenință că vor intra în grevă generală la metrou, pe 10, 11 și 12 decembrie, între orele 4 și 16:00.

Grevă generală la metrou pe perioadă nedeterminată. Tribunalul bucureşti a declarat nelegală greva de avertisment declanşată de uslm în data de 15 noiembrie 2018, pe motiv că sindicatul nu a respectat legea dialogului social, a informat luni. Sindicaliștii au anunțat că marți sau miercuri intră în grevă.

Dar din cauza ca activitatea de la metrou este considerata continua, legea 62/2011, a dialogului social. Banii din închirierea spațiilor comerciale de la metrou (care se duc la sindicat in acest moment, dar contractul respectiv e expirat) și făcut probleme noi pentru firea, salariile sunt aproape irelevante. Greva metrou noiembrie 2018, incepe greva metrou 2018, greva metrorex bucuresti 2018.

Adrianka O Intamplare La Metrou
vizitati articolul complet aici : https://www.adrianka.ro/2018/11/o-intamplare-la-metrou.html
Transportul în comun, atât la suprafata cât si în subteran, ar putea fi paralizat de greva generala a angajatilor de la metrorex si societatea de transport bucuresti. După ce negocierile cu sindicaliștii au eșuat, metrorex amenință cu declanșarea unei greve update, 13 noiembrie: Sindicatul de la metroul bucureștean a decis marţi să amâne declanşarea grevei generale până după o primă întâlnire cu noul ministru al transporturilor, informează uslm tribunalul bucureşti a declarat nelegală greva de avertisment declanşată de uslm în data de 15 noiembrie 2018, pe motiv că.

Greva la metrou organizată joi, 15 noiembrie, a fost declarată nelegală de către tribunalul bucurești, a transmis metrorex.

Angajatii de la metrou fac greva joi dimineata si ameninta cu blocarea totala a subteranului. Va fi sau nu grevă la metrou? Greva metrou noiembrie 2018, incepe greva metrou 2018, greva metrorex bucuresti 2018.

Posting Komentar untuk "Greva La Metrou Noiembrie 2018"