Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case La Tara De Vanzare Cluj

Case La Tara De Vanzare Cluj

Vanzare casa la rosu situata in moristi, la 10 km aeroportul international avram iancu cluj, la 3 km de apahida. Vanzare case si vile cluj.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Găsește imobile de vânzare în județul cluj la cele mai bune pf vind casa la tara la 35km de cluj compusă din 2 camere si anexe gospodaresti cu teren de 5000m2 cu pomi fructiferi. Casa 5 camere de vanzare in dambul rotund, cluj napoca. Case cu un etaj, cu două etaje cu terenuri adiacente, în intravilan și în suburbii.

Casa La Tara Loc Hodisa Jud Satu Mare Central 16 000 Eur Lajumate Ro
vizitati articolul complet aici : https://lajumate.ro/casa-la-tara-loc-hodisa-jud-satu-mare-8847806.html
Case cu un etaj, cu două etaje cu terenuri adiacente, în intravilan și în suburbii. Case pe pământ în chișinău și suburbii. Vezi 35 rezultate pentru case de vanzare la tara cluj la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 8.000 eur.

Casa 5 camere de vanzare in dambul rotund, cluj napoca.

Vanzare case si vile cluj. Mp mp teren 1 mp. Vanzare casa la tara in localitatea moreni, construit in 2019, 70mp utili, 596mp teren, 3 camere, o baie, bucatarii.

Vanzare casa la rosu situata in moristi, la 10 km aeroportul international avram iancu cluj, la 3 km de apahida. Casa a fost renovata complet, se preda semifinisat. Vanzare casa la tara in localitatea moreni, construit in 2019, 70mp utili, 596mp teren, 3 camere, o baie, bucatarii.

Case De Vanzare Ieftine In Jud Sibiu Cfr Craiova Contact
vizitati articolul complet aici : http://triathloninternazionalediroma.it/76dc92b74420aab9cb782dcf61a2ca92-4776/
Anunțuri imobiliare de case la țară de vânzare. Mp mp teren 1 mp. Casa are o suprafata utila 96 mp si suprafata teren cca 216 mp.casa beneficiaza de pivnita si garaj in curte.

Cu suprafata utila de 200 mp, casa este structurata p+e, avand urmatoarea compartimentare:parter:

Anunțuri imobiliare de case la țară de vânzare. Inchiriez cabana cu ciubar in somesul rece. Mp mp teren 1 mp.

Casa de vanzare iasi, bivolari Explorează și case de vânzare! Case la tara de vanzare.

Casa La Tara Badeni Iasi 40 000 Eur Homezz Ro
vizitati articolul complet aici : https://homezz.ro/casa-la-tara-badeni-iasi-1777905.html
Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in. Cauți mai multe imobiliare de vânzare? Case de vanzare cluj napoca.

Morlaca la 60 km de cluj.

Vânzare case cu 1,2,3,4 etaje în chișinău la preț accesibil. 12 oferte de case de vanzare au fost gasite. Case de vanzare cluj napoca.

Posting Komentar untuk "Case La Tara De Vanzare Cluj"